Over ons

Welkom op de website van LEV HR-Professionals. Voor u als bedrijf willen wij uw specialist zijn voor ál uw HR-vraagstukken. Voor jou als persoon willen we jouw partner zijn bij het (verder) vormgeven van je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Graag stel ik ons even voor. Mijn naam is Johan Post. Ik ben de oprichter en eigenaar van LEV. Sinds 1999 heb ik samen met mijn collega’s met veel plezier en passie mooie bedrijven en mensen leren kennen en mogen helpen met hun HR-vraagstukken, hun carrière en/of hun persoonlijke ontwikkeling. Tot nu toe deden we dit onder de naam PBPnext. Omdat ik het gevoel kreeg dat deze naam niet meer goed past bij wie we zijn, en ook niet uitstraalt waar wij voor staan, heb ik besloten de naam te veranderen in LEV.

Waarom LEV? Mijn hart gaat sneller kloppen als ik merk dat ik mensen kan helpen zichzelf beter te leren kennen en begrijpen. In mijn eigen leven heb ik geleerd dat dit vaak de sleutel is tot het beter in je kracht komen en dus succesvoller te zijn in wat je doet. Ook maakt dit het makkelijker om te leren waar je passie ligt. Als je dat weet, en de durf hebt van daaruit te gaan leven en werken, zal je zien dat veel dingen prettiger en makkelijker gaan. Zowel privé als in je werk. Omdat je dan je hart volgt. LEV sluit hier prima bij aan. Dit woord vindt namelijk zijn oorsprong in het Hebreeuws/Jiddisch en betekent hart of durf. En dat vinden we wel goed bij ons bureau passen en geeft prima aan waar we voor staan. Oftewel: volg je hart! En durf te groeien!

Samen met mijn collega’s, een fijn team van ervaren en gedreven psychologen, coaches en HRM-professionals, met een passie voor mensen en hun vak, vinden wij het een uitdaging om jou en zoveel mogelijk anderen hierbij te helpen. Dat is onze missie. Als dat lukt, heb je daar zowel als kandidaat als opdrachtgever baat bij. Graag gaan we deze uitdaging aan! Jullie ook?

Omdat onze dienstverlening vrij breed is hebben we er tenslotte voor gekozen om voor de herkenbaarheid twee labels te hanteren. LEV Carrièremakers voor onze activiteiten op het gebied van werving & selectie, detachering en interim. En LEV Talentontwikkelaars voor onze dienstverlening op het gebied van assessments, coaching en leiderschap. Onze overige HRM-dienstverleningsactiviteiten worden uitgevoerd door onze eigen HR-professionals. Daarmee zijn we een full-service HR-Adviesbureau. Voor alle vraagstukken op het gebied van Human Resources kunt u bij ons terecht.

Johan Post
Directeur/eigenaar
LEV HR- Professionals

Vragen?
Vraag het aan één van onze professionals.

Wat zeggen anderen over LEV