Wie zijn wij?

Wij zijn LEV HR-Professionals. Een eigentijds en eigenzinnig full-service HR-Adviesbureau. Wij vinden het een uitdaging om zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen op het brede terrein van Human Resources. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat mensen die leven en werken vanuit hun hart het meest succesvol zijn. Daarom heten we ook LEV. Het Jiddische woord voor hart of durf. Graag gaan we voor u op zoek naar medewerkers die op deze wijze in het leven staan én specialist zijn op hun vakgebied. Of helpen we u graag met het ontwikkelen van uw huidige medewerkers qua persoonlijkheid en competenties. Daarbij geven we dan extra aandacht aan het volgen van je hart en de durf hebben om te groeien.  Wij hebben de overtuiging dat u daar als organisatie baat bij heeft en het u zal helpen bij de verdere groei van uw organisatie. Tenslotte staan onze ervaren HR- Professionals ook voor u klaar om u te helpen op alle andere vragen die u heeft op het gebied van Human Resource Management.

Onze dienstverlening is daarmee onder te verdelen in de volgende deelgebieden: Werving & Selectie, Detachering en Interim, onder het label LEV Carrièremakers. En Assessments, Coaching en Leiderschap onder het label LEV Talentontwikkelaars.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Werving & Selectie

Met > 20 jaar ervaring en een slagingspercentage van 99% dé juiste partner voor uw vacatures op hbo/wo niveau in alle branches.

Detachering

Op tijdelijke basis ondersteuning nodig? Wij leveren snel en professioneel de collega die bij u past.

Interim

Onze ervaren Interim Professionals leveren de kennis en kunde die u nodig heeft op het gebied van HRM, Finance en (Productie)Management.

Assessment

Al > 20 jaar geven onze maatwerk assessments inzicht in de geschiktheid en/of ontwikkelbaarheid van (potentiële) medewerkers. Zowel individueel als grotere groepen tegelijk.

Coaching

Onze professionele coaches zetten (uw) mensen in beweging en weten snel tot de kern door te dringen.

Leiderschap

Van complete leiderschapprogramma’s tot het ontwikkelen van specifieke managementvaardigheden zijn wij graag uw samenwerkingspartner.

Wat zeggen anderen over LEV