Marion Hijmensen (1973)

Aan het einde van mijn HBO opleiding Personeel & Organisatie had ik bepaald dat ik een 2-jarige kopstudie aan de Universiteit van Utrecht wilde volgen, namelijk ‘economische ontwikkeling en sociale arbeidsmarktvraagstukken’. Dit leek mij super interessant en een mooie aanvulling op mijn studie. Echter… het liep anders. Ik zocht een vakantiebaan om mijn toekomstige studiegeld te verdienen en kwam bij Adecco terecht en ben daar de eerste 17 jaar niet weggegaan. De studie heb ik niet meer opgepakt.
Ik heb er geen spijt van gehad, want ik heb erom veel mogen leren, ervaren en andere studies gevolgd. Leren in en vanuit de praktijk was belangrijker.
Na een aantal jaren op verschillende vestigingen van Adecco te hebben gewerkt als Branchmanager heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Learning & Development om daar als Trainer aan de slag te gaan. In de jaren daarvoor was ik er achter gekomen dat ik veel plezier beleefde aan het ontwikkelen en helpen groeien van mijn collega’s. Vanuit de positie als Trainer en later als Afdelingshoofd L&D was dit uiteraard optimaal. Bij Learning & Development was ik onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van diverse trainingstrajecten. Te denken valt aan gesprekstechnieken, sales, performance management, arbeidsrecht en communicatie. Daarnaast behoorden ook het begeleiden van intervisie- en teamsessies en individuele coachingstrajecten tot het uitgebreide aanbod.
Deze ervaring zie ik als een mooie kweekvijver om dit als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Vanuit mijn eigen onderneming heb ik naast het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten, het adviseren van bedrijven over het juiste borgingsproces na de training tot mijn focusgebied bepaald.

Mijn credo is; leren in en vanuit de praktijk.
Je kan bij mij terecht als je een goede training en/of coaching wilt ervaren waarbij je dicht bij de praktijk van alle dag blijft.